Docenten CSG De Lage Waard verrassen leerlingen met examenuitslag

17 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Docenten CSG De Lage Waard verrassen leerlingen met examenuitslag

PAPENDRECHT - Woensdag 12 juni was een spannende dag voor de examenkandidaten van CSG De Lage Waard. Vanaf 14.00 uur werd de uitslag van het centraal examen bekend gemaakt. Leerlingen konden een telefoontje verwachten. Een aantal leerlingen werd verrast door een mobiel team docenten dat de uitslag mondeling bracht.

Ondanks het slechte weer ging het mobiele team docenten op pad om de uitslag mondeling te brengen bij een aantal leerlingen. De examenkandidaten wisten niet dat er een team onderweg was. De leerjaarcoördinatoren, Vincent Rutte en Fleur de Keizer verrasten de leerlingen met een confettikanon, gebak en felicitaties. Opa’s en oma’s die samen met hun kleinkinderen zaten te wachten op een telefoontje of ouders die gewoon bezig waren met de afwas openden stomverbaasd de deur. Dit leverde een mengelmoes van geschrokken gezichten met vreugde en tranen van geluk op. Ook leerling Jill uit Papendrecht werd verrast door het mobiele team. Zij slaagde voor haar mavo opleiding. Voor docenten was het brengen van het goede nieuws een heel mooi moment ”Hier doe je het voor!” aldus Fleur Keizer, leerjaarcoördinator en docent Aardrijkskunde op de locatie vmbo/mavo.

CSG De Lage Waard is een open christelijke scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo. CGS De Lage Waard heeft twee vestigingen in Papendrecht: Burgemeester Keijzerweg (vmbo en brugklas mavo/havo) en Vijzellaan (havo/vwo).

Foto: Jill wordt thuis verrast met de mondelinge uitslag van het CE (foto gemaakt door ouders Jill)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.