Geslaagde sponsoractie voor Twinkeltje

17 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Geslaagde sponsoractie voor Twinkeltje

PAPENDRECHT - Papendrechter Teus Donk liep 1.000 euro aan sponsorgelden bij elkaar voor Twinkeltje tijdens de 37e Nationale Lenteloop op 8 juni jl. Een zeer geslaagde actie, afgelopen zaterdag overhandigde hij de cheque aan Cora, eigenaresse en beheerder van Twinkeltje.

Twinkeltje is niet zomaar een shop met leuke tweedehands spulletjes, maar een plek waar iedereen zich welkom en gewaardeerd kan voelen en waar koffie, thee en limonade altijd gratis is. De volledige opbrengst van de spulletjes die verkocht worden, gaat iedere maand naar een project van Stichting Traveling Light.

Op zaterdag- en maandagmiddag is Twinkeltje een gezellig buurthuis, er worden workshops gegeven, gebeds- en missieavonden georganiseerd en het fungeert als startpunt voor de fietslessen aan migrantenvrouwen. Alles wordt georganiseerd en gerund door vrijwilligers en dat maakt dit buurtwerk dubbel waardevol. Met het sponsorbedrag kan Cora de gastvrijheid, die bezoekers in Twinkeltje inmiddels gewend zijn, voorlopig weer voortzetten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.