VV Papendrecht promoveert naar eerste klasse

15 juni 2019
VV Papendrecht promoveert naar eerste klasse

PAPENDRECHT - Op zaterdag 15 juni 2019 speelde VV Papendrecht de finale van de nacompetitie.

Drie bussen vertrokken aan het begin van de middag naar sportpark De Molenwei in Heerjansdam, waar de promotiewedstrijd zou plaatsvinden, met als inzet een plek in de eerste klasse.

Op neutraal terrrein, namelijk het voetbalveld van VV Heerjansdam, werd in een spannende wedstrijd een 2-1 overwinning behaald tegen NSVV uit Numansdorp.

Voor Papendrecht scoorden Justin Beemsterboer en Djerrel Saffignani in de eerste helft de 1-0 en de 2-0. Aan het einde van de eerste helft scoorde NSVV tegen, waardoor de tweede helft tot het eind nog behoorlijk spannend bleef. Aan het eind van de wedstrijd liep de spanning dermate op, dat er aan beide kaarten nog een rode kaart viel. Er werd echter niet meer gescoord, waardoor VV Papendrecht de eindelijke winnaar werd en volgend jaar in de eerste klasse mag spelen.

Een mooie opsteker voor VV Papendrecht, dat hiermee een extra feestelijk tintje aan de komende eeuwviering heeft toegevoegd.

Een geweldige prestatie die behaald is met voornamelijk bij VV Papendrecht opgeleide spelers. Dit bewijst dat de organisatie staat als een huis en dat VV Papendrecht beschikt over een uitstekende jeugdopleiding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.