'Beeld in Beeld' (Deel 6): Georgi Tchapkanov aan het Aviolandapad 'Love'

17 september 2018
'Beeld in Beeld' (Deel 6): Georgi Tchapkanov aan het Aviolandapad 'Love'

PAPENDRECHT - Vandaag het zesde deel van 'Beeld in Beeld.' Nu met het beeld 'Love' van Georgi Tchapkanov.

Tchapkanov heeft zijn opleiding gedaan aan de National Academy of Fine Arts in Sofia in Bulgarije. Hij woont en werkt ook in Sofia

Georgi Tchapkanov werkt in brons en ijzer en maakt beelden waarin hij oude en gebruikte materialen samenvoegt en waarin aandacht voor detail samenvalt met monumentaliteit. Voor de manifestatie Black Sea North Sea in 1999, maakte hij het beeld "Love", een speelse sculptuur van twee parende vlinders hoog in de lucht.

Het beeld is te zien aan het begin van het Aviolandapad
.
Meer informatie over de beelden langs de rivieroever is te vinden op de website van de Stichting Beeldenpark Drechtoevers www.beeldenparkdrechtoevers.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.