'Beeld in Beeld' (Deel 2): Lief buikje van Natasja Bennink op Merwehoofd Papendrecht

14 februari 2018
'Beeld in Beeld' (Deel 2): Lief buikje van Natasja Bennink op Merwehoofd Papendrecht

PAPENDRECHT / DRECHTOEVERS - "Mijn doel is beelden neer te zetten die communiceren en een universeel-maatschappelijk geëngageerde inhoud hebben. Die fysieke ervaringen geven in een veld van betekenissen en die tegelijkertijd provoceren. Mijn werk bestaat uit levensgrote bronzen beelden waarin het menselijk lichaam wordt gebruikt als drager van betekenissen: de mens als allegorie.
Een van de thema's waarmee ik werk is de positie van de vrouw, balancerend op het snijvlak van beeldende kunst en samenleving. 'Mijn' Venusbeelden zijn een ode aan de vrouw van nu en de toekomst en herkenbaar voor de hedendaagse mens, met een vleugje girlpower."

Het beeld LIEF BUIKJE  is te zien op het Merwehoofd in Papendrecht. Meer informatie over het Beeldenpark Drechtoevers: www.beeldenparkdrechtsteden.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.