Dieven roven schuren leeg in Beukmolen, Randwijk en Westpolder

08 juni 2019
Dieven roven schuren leeg in Beukmolen, Randwijk en Westpolder

PAPENDRECHT - Veilig Papendrecht vraagt aandacht voor het volgende:

In de laatste paar weken zijn er in de Beukmolen, Randwijk en Westpolder schuren leeggehaald. De dieven hadden het op voedsel en andere spullen uit de schuren voorzien. In de Beukmolen is afgelopen week ook een auto gestolen.

Vergeet nooit uw achterpoort en vooral uw schuurdeur op slot te houden!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.