Feestelijke viering voor 12,5 jarig bestaan van Zorgcentrum De Waalburcht

07 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Feestelijke viering voor 12,5 jarig bestaan van Zorgcentrum De Waalburcht

PAPENDRECHT - Bewoners en medewerkers van zorgcentrum De Waalburcht in Papendrecht vierden donderdag 6 juni het 12,5 jarig bestaan van deze Rivas-locatie. Zij konden de hele dag genieten van feestelijke activiteiten en lekkere hapjes. 

Feestelijke activiteiten
Bewoners en medewerkers begonnen de dag met een feestelijk ontbijt aan een vrolijk versierde ontbijttafel. Vervolgens gaf Tobi de Clown een vermakelijk optreden en verraste de bewoners met allerlei ballonkunstwerken. In de middag werd een muzikale bingo gehouden. Uiteraard werd tijdens de dag ook gezorgd voor verschillende lekkernijen. De bewoners en medewerkers hebben genoten van de dag, zegt Rinske Krale-Hekman, locatieleider van de Waalburcht. ‘We kregen veel positieve reacties. Het was ontzettend leuk om dit met elkaar te vieren’.

Fotobijschrift: Bewoners en medewerkers genieten van een feestelijk ontbijt in Zorgcentrum De Waalburcht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.