De Waalburcht officieel geopend

09 december 2006

PAPENDRECHT - Op vrijdag 8 december werd De Waalburcht, het appartementencomplex Residance Stolpe Hove, en Kinderopvang Wasko feestelijk geopend door burgemeester De Bruin en bewoonster mevrouw E. van Putten - Hokke door het onthullen van de naam op de gevel.

Verder was er ook een grote "fles wijn" aanwezig waaruit na de opening heel veel rode en blauwe ballonnen werden losgelaten.

Alle medewerkers waren gekleed in de stijl die past bij een "burcht".

Na afloop was er een receptie waar nog veel genodigden gezellig konden napraten.

Voor meer informatie en foto's kunt u terecht op de website van de Stolpehove: www.stolpehove.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.