Oproep anekdotes en foto's voor jubileum boek VV Papendrecht

06 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Oproep anekdotes en foto's voor jubileum boek VV Papendrecht

PAPENDRECHT - Oproep tot anekdotes en foto's voor het jubileum boek van VV Papendrecht voor het honderdjarige bestaan (1920-2020). Onder leiding van Niels van Heteren van de Jubileumcommissie wordt met andere enthousiaste leden als Peter Michielse en Jeroen Lasschuit hard gewerkt aan het Jubileumboek voor het 100-jarig bestaan van VV Papendrecht.

Zij zijn hier druk mee bezig, maar beseffen, dat zij geen 100 jaar in een boek kunnen proppen. Ook kunnen zij helaas niet iedereen langsgaan om naar zijn of haar anekdotes en verhalen te luisteren, al wordt dit wel zoveel mogelijk geprobeerd. Daarom doen ze hierbij de volgende oproep. 'Als u een verhaal, relaas, persoonlijke ervaring of herinnering hebt aan VV Papendrecht, zowel grappig, leuk, verdrietig, heldhaftig, geweldig of ook maar een ervaring, bij iets wat u nog steeds bijstaat, laat dit dan weten aan de Jubileumcommissie. Stuur deze zo volledig mogelijk geformuleerd op. Graag ook uw contactgegevens erbij vermeld.' E-mail: jubileum@vvpapendrecht.nl.

Alle opgestuurde bijdragen zullen doorgelezen worden. Eventueel wordt contact met u opgenomen en wellicht komt deze gebeurtenis, anekdote of memorie in het jubileumboek. Uiteraard met uw naam vermeld. Of niet, als dat uw voorkeur is. Dus lever uw inbreng aan en help de jubileumcommissie een geweldig Jubileumboek voor het 100-jarige bestaan van de vereniging te schrijven.

Niels van Heteren
Jubileumcommissie

N.b.: Foto hierboven is afkomstig uit 2012.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.