Jumbo Supermarkten voor de komende twee jaar hoofdsponsor Ronde van Papendrecht

13 november 2018
Jumbo Supermarkten voor de komende twee jaar hoofdsponsor Ronde van Papendrecht

PAPENDRECHT - Met veel enthousiasme kunnen we u meedelen dat Jumbo Supermarkten vanaf de 66e Ronde van Papendrecht voor twee jaar de hoofdsponsor zal zijn.

De Jumbo Ronde van Papendrecht zal op 1 juni 2019 gereden worden. Vanavond, maandag 12 november vond de ondertekening plaats tussen Stichting Wielercomité Papendrecht en de beide Jumbo Supermarkten uit Papendrecht.

Voorzitter Michel Zegelaar ondertekende namens Wielercomité Papendrecht de overeenkomst.
Vanuit de Jumbo Supermarkten tekenden filiaalmanagers Ernst Venderbos en Robert Drosterij.
Met deze overeenkomst gaan we de samenwerking voortzetten en de nieuwe weg die we zijn
ingegaan proberen verder uit te bouwen.

Met diverse acties en activiteiten gaan we samen de Jumbo Ronde van Papendrecht tot een geslaagd evenement maken. Naast verschillende wielerwedstrijden vindt er ook dit jaar weer een hardloopwedstrijd plaats; de 4 mijl van Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.