ChristenUnie-SGP grootste in Papendrecht bij Europese verkiezingen

27 mei 2019
ChristenUnie-SGP grootste in Papendrecht bij Europese verkiezingen

PAPENDRECHT - In Nederland konden wij op 23 mei stemmen voor de Nederlandse kandidaten van het Europees Parlement. De opkomst was 39,4%. De uitslagen van deze verkiezingen in Papendrecht kunt u hier bekijken:

De PvdA boekte een flinke winst en verdubbelde ruim van 7,4% naar 15,4%. De grootste nieuwskomer is de Forum voor Democratie met 13,9%. De grote verliezer is de PVV, die keldert van 15,8% naar 4,1%.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.