Moedereend met kuikens geholpen met oversteken

23 mei 2019
Moedereend met kuikens geholpen met oversteken

PAPENDRECHT - Woensdagmiddag 22 mei 2019, omstreeks 14:30 uur, reden agenten naar het bureau in Papendrecht om de dienst af te ronden.

Toen zij nabij de Rotonde N3- N214 deze moedereend verdekt in het gras zagen liggen werd er wel duidelijk dat moeder, met haar kuikens wilde oversteken. Hierna zijn zij gestopt en hebben gezorgd voor een veilige oversteekplek voor het gezin. Ook de dieren hebben soms wat hulp nodig in het verkeer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.