De 48e Avondvierdaagse is gestart

21 mei 2019 door Josette Huisman
De 48e Avondvierdaagse is gestart

PAPENDRECHT - Het was maandagavond 20 mei vanaf 18:00 uur een hele drukte op het Marktplein. Ouders, jeugd, kinderen, oudere mensen, iedereen die mee wilde wandelen stond klaar voor de 48e Avondvierdaagse.

De 10 km wandelaars zijn tussen 18:00 uur en 18:30 uur van start gegaan, waarna om 18:30 uur de individuele wandelaars vertrokken voor de 5 km. Daarna vertrokken de ingeschreven scholen en groepen. 

Ook de komende dagen tot met donderdagvond 23 mei  wordt er elke avond een mooie route gewandeld door Papendrecht. Meer informatie en welke route er elke dag gelopen wordt is te vinden op de website van Speeltuinvereniging de Zonnebloem.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.