De 47e Avondvierdaagse is gestart

04 juni 2018
De 47e Avondvierdaagse is gestart

PAPENDRECHT - Op maandagavond 4 juni is de 47e Avondvierdaagse vanaf het Marktplein van start gegaan. Op het plein schreven vele lopers zich op de avond zelf nog in bij de witte tent. Alle wandelaars konden bij de Jumbovlag een appel ophalen voor onderweg.

Om 18:00 uur gingen de 10 km lopers van start, waarna om 18:40 uur de 5 km lopers vertrokken richting de winkelstraat. Als laatste begonnen ook de scholen en groepen aan hun wandeling van 5 km door Papendrecht. Vanaf 18:45 uur klonk dan ook welke school/groep mocht vertrekken door de speaker.

Het was een mooie zonnige avond met af en toe een koel briesje. Je zag heel veel wandelaars met elkaar kletsen en lachen. De route was bij de start op papier uitgedeeld, maar ook onderweg wezende verkeersregelaars de weg. Ook zorgden zij ervoor dat iedereen veilig kon oversteken bij de diverse kruispunten.

Voor wie graag tijdens 1 van de komende dagen wil komen kijken naar bekenden; de routes worden steeds 1 avond van te voren vanaf 21:00 uur op de website van speeltuin de Zonnebloem geplaatst. Ook vindt je hier mee informatie over de bloemenhulde op de laatst avond.

De redactie wenst alle lopers mooie wandeldagen toe!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.