Avondvierdaagse in Papendrecht zit erop

19 mei 2017
Avondvierdaagse in Papendrecht zit erop

PAPENDRECHT - Van maandagavond tot en met donderdagavond is de 46e Avondvierdaagse in Papendrecht gelopen. Vier avonden lang bleef het mooi weer, waren er blije gezichten, heerste er een leuke sfeer en was er gezellige muziek. De start en finish waren elke dag op het vernieuwde Marktplein. 

Donderdagavond vond de bloemenhulde plaats aan de Randweg, waarna alle lopers met de muziek van Muziekvereniging Excelsior uit Papendrecht voorop en muziekkorps Wilhelmus uit Sliedrecht, tijdens de laatste 2 kilometer naar het Marktplein liepen.

Voor iedereen die volgend jaar weer mee wil lopen de avondvierdaagse in 2018 is van 4 tot en met 7 juni. Hou voor alle informatie de website van Speeltuinvereniging de Zonnebloem in de gaten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.