Avondvierdaagse alsnog van start

01 juni 2016
Avondvierdaagse alsnog van start

PAPENDRECHT - Op dinsdag 31 mei ging alsnog de Papendrechtse Avondvierdaagse van start. Vanwege het opgegeven onweer had de organisatie van de Avondvierdaagse besloten dat er op maandag 30 mei niet gelopen werd. En de organisatie had het bij het rechte eind, want er kwam inderdaad noodweer.

Dinsdagavond was het sowieso veel beter weer en lekker droog. Vele honderden kinderen van de Papendrechtse basisscholen deden enthousiast mee. Op de foto zijn kinderen van basisschool 't Kofschip te zien, die allemaal in een fraai blauw schoolhesje liepen met logo van de school.

De voorspellingen voor vanavond geven helaas ook kans op onweer op. Houd daarom de Facebookpagina van de Avondvierdaagse in de gaten. Mocht het niet door kunnen gaan, dan wordt dat uiterlijk 17.00 uur bekend.

Foto: Mark van Deelen | BlackTie Fotografie

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.