Avondvierdaagse afgelast vanwege naderend noodweer

30 mei 2016
Avondvierdaagse afgelast vanwege naderend noodweer

PAPENDRECHT - Vanwege het opgegeven onweer heeft de organisatie van de Avondvierdaagse zojuist besloten dat de avondvierdaagse van maandag 30 mei niet gelopen zal worden. Dit geldt dus alleen voor vanavond! Men gaat ervan uit dat de overige 3 avonden gewoon kan worden gelopen.

De organisatie vraagt om een ieders begrip, want veiligheid gaat boven alles. Morgen (dinsdag 31 mei) kan iedereen nog inschrijven en als je al ingeschreven bent, dan kan je morgen de startkaart voor de tweede avond ophalen bij het startbureau op het schoolplein van OBS De Viermaster. Dit kan vanaf 18.00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.