Grote drukte bij start Avondvierdaagse op de Markt

02 juni 2015
Grote drukte bij start Avondvierdaagse op de Markt

PAPENDRECHT - Dit jaar is er gekozen voor een vernieuwing rondom de avondvierdaagse in Papendrecht. Waar jarenlang vanuit de Zonnebloem werd gestart en daar ook weer finishte, is vorig jaar door de renovatie voor het eerst gebruik gemaakt van het Marktplein.

Dit is zo goed bevallen zowel bij de organisatie als de deelnemers dat ook dit jaar de keuze is gemaakt weer vanaf de Markt te starten en daar ook te finishen.

Maandagavond 1 juni 2015 was het op de Markt een drukte van jewelste tijdens de start van de Avondvierdaagse.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.