Schaapscheerdersfeest op de Papenhoeve druk bezocht

20 mei 2019 door Josette Huisman
Schaapscheerdersfeest op de Papenhoeve druk bezocht

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 18 mei zijn tijdens het Schaapscheerdersfeest op kinderboerderij de Papenhoeve alle schapen geschoren. Alle bezoekers konden zien hoe de schapen om de beurt van hun dikke wintervacht werden ontdaan. Meerdere kinderen mochten helpen bij het scheren.

Naast het schapen scheren kon je je tegen betaling laten schminken en een ballonfiguur laten maken. Er waren mooie prijzen te winnen met enveloppe trekken. En heel veel kinderen hebben gesprongen op het springkussen.

Er waren diverse stands: de Landwinkel, de egelopvang en de Dierenbescherming, From me with love sieraden en Kees Commandeur aanwezig. Hier kon je horen over het werk dat deze organisaties doen en producten kopen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.