Uit-en thuisweek is een leuke optie voor bruggers van de Willem

15 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Uit-en thuisweek is een leuke optie voor bruggers van de Willem

PAPENDRECHT - Tijdens de activiteitenweek van het Willem de Zwijger College was er ook een groep brugklasleerlingen die dichterbij huis bleef: zij deden mee aan de uit-en thuisweek.

Fietsend hebben zij het mooie Dordrecht en Kinderdijk ontdekt en de week met een kanotocht in de Biesbosch afgesloten. Verschillende musea werden bezocht waaronder het Simon van Gijn museum en het Onderwijsmuseum. De leerlingen hadden een leerzame en gezellige week, ondanks en dankzij de vele fietskilometers.

De foto is van docente Gea Bos.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.