Dansgroep Golden Army treedt op in de Waalburcht

14 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Dansgroep Golden Army treedt op in de Waalburcht

PAPENDRECHT - De vakantie is voorbij en ook de reis- en activiteitenweek zit er op. De gewone lessen zijn weer begonnen voor de leerlingen van het Willem de Zwijger College en voor Golden Army  weer tijd om aan de slag te gaan. Op dinsdag 14 mei had de dinsdaggroep meteen een optreden gepland staan en op een wel heel bijzondere locatie.

In Zorgcentrum de Waalburcht mocht de dansgroep zorgen voor een optreden voor de bewoners.  De dansers gaven niet alleen een vrolijke show weg, maar hielpen ook mee de bewoners van de verschillende afdelingen naar de zaal te begeleiden. De bewoners genoten van de dansstukken en na afloop bleven de dansers nog even zitten om nog wat te drinken en te kletsen met de bewoners.

Super spannend voor Golden Army, omdat dit optreden niet alleen om het dansen draaide. Uiteindelijk vonden de meeste leerlingen het echt onwijs leuk om naast het dansen ook zo contact te hebben met mensen, die in het zorgcentrum wonen. Een hele bijzondere ervaring voor bewoners van de Waalburcht èn voor de leerlingen: iedereen vond het voor herhaling vatbaar.

Bron foto en stukje: Sabine Bikker, de gymdocent die ook de dansgroep leidt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.