GroenLinks viert 30 jarig bestaan met open dag bij het voedselbos

09 mei 2019 door Hennie van der Zouw
GroenLinks viert 30 jarig bestaan met open dag bij het voedselbos

PAPENDRECHT - Op zondag 19 mei bestaat GroenLinks 30 jaar.

Dit is voor GroenLinks Papendrecht en GroenLinks Drechtsteden aanleiding om een feestelijke open dag te organiseren bij het voedselbos, De Koningsspil in park Noordhoekse Wiel (vlak naast het Hondendome).

Er zal een rondleiding plaatsvinden, er zijn meerdere sprekers uitgenodigd en iedereen gaat namens de jarige partij met een presentje huiswaarts.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.