Suppord rijdt in mei rond met de sport- en spelbus

06 mei 2019 door Josette Huisman
Suppord rijdt in mei rond met de sport- en spelbus

PAPENDRECHT - In mei rijdt Suppord Papendrecht rond met de Sport- en spelbus. In de bus zit allerlei sport- en spelmateriaal om heerlijk mee te experimenteren. Van diabolo tot skippybal, van badmintonnen tot het maken van een parcours of kom gewoon lekker een potje voetballen. Heel veel spellen zijn mogelijk.

Alle kinderen zijn welkom om te komen spelen en sporten. Afgelopen woensdag 1 mei was de aftrap op het Cruijff Court in de Oostpolder. Een dag later stond de bus op de van der Palmstraat (bij Handbalvereniging Des'72.)

Er volgen nog 6 sport- en spelmomenten. Komende woensdag 8 mei staat de bus op het Molenveld. Het sporten en spelen is van 15:00 – 17:00 uur. Alleen bij heel slecht weer gaat het niet door. Dan volgt er een bericht op de facebookpagina van Suppord Papendrecht.

De bus komt op de volgende data en locaties:

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.