Gratis meedoen met de Sport- en Spelbus en Fouad Afkir

08 mei 2018
Gratis meedoen met de Sport- en Spelbus en Fouad Afkir

PAPENDRECHT - Jeugd- en Jongerenwerk Papendrecht rijdt deze weken weer rond met de Sport- en spelbus. Een bus met allemaal leuk sport- en spelmateriaal om heerlijk mee te bewegen. Alle kinderen zijn welkom om te komen spelen en sporten.

Afgelopen woensdag was de aftrap op het Cruijff Court in de Oostpolder. Een dag later stond de bus op het Molenveld in de Molenbuurt. Het zijn sportieve middagen met een heerlijk zonnetje erbij geworden!

Woensdag 9 mei komt de bus naar de Wilgendonk op het veld tegenover de Albert Heijn. Fouad Afkir een professioneel (zaal)voetballer uit Rotterdam zal er ook zijn. Hij is de sportbegeleider en kan jou de laatste tricks en trucs aanleren. Daarnaast zijn er verschillende 'sport' materialen aanwezig, waar je mee mag spelen. Kom ook gratis sporten en spelen van 15:00 – 17:00 uur.

De bus komt op:

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.