Gratis sporten en spelen bij de Sport- en Spelbus

14 september 2017
Gratis sporten en spelen bij de Sport- en Spelbus

PAPENDRECHT - Ondanks het herfstachtige weer is de Sport- en Spelbus van het Jeugd- en Jongerenwerk gisterenmiddag op het Molenveld neergestreken. Er kwamen diverse sport- en spelmaterialen uit de bus. Rackets, hockeysticks, skippyballen, ballen hard en zacht in allerlei maten, springtouwen en nog veel meer.

Om 15:00 uur was het vrij rustig op het veld, ondanks dat het zonnetje scheen. Later kwamen er meer jongeren. Zodoende kon een groep jongeren samen met de sportbegeleider enthousiast aan de slag gaan met verschillende (bal)spellen.

Ook de komende weken rijdt de Sport- en Spelbus nog in de buurten en wijken van Papendrecht. Kinderen van de basisscholen, van de kinderdagverblijven en uit de buurt kunnen gratis komen om te sporten en te spelen. De sportbegeleider is aanwezig om te helpen.

De Sport- en Spelbus komt nog van 15:00 - 17:00 uur op:

  • donderdag 14 september in het Vondelpark aan de Van der Palmstraat
  • woensdag 20 september in het park tegenover de Albert Heijn (Wilgendonk)
  • donderdag 21 september op het Cruijf Court
  • woensdag 27 september weer op het Molenveld (Molenbuurt) en
  • donderdag 28 september nog een keer in het Vondelpark aan de Van der Palmstraat

Bij slecht weer komt  de sport- en spelbus niet, maar dat staat dan vermeld op de Facebookpagina.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.