Buitenbad van Papendrecht binnenkort open: wat zijn de nieuwe zwemkledingtrends?

03 mei 2019

PAPENDRECHT - We hebben afgelopen zomer uitermate genoten van het fantastische weer. Sterker nog: het was in Nederland de warmste zomer sinds drie eeuwen! We hebben dus onder andere heerlijk kunnen zonnen en zwemmen; er was bijna geen sprake van regen! Inmiddels is de zomer al een tijdje achter ons, maar dat betekent dat de volgende er al weer aan komt. Van een zomer als de vorige kunnen we natuurlijk alleen maar dromen: wat brengt de zomer van 2019 ons in Papendrecht?

Buitenbad van sportcentrum Papendrecht gaat weer open

Omdat de zomer steeds dichterbij komt zal het buitenbad van sportcentrum Papendrecht haar deuren weer snel openen voor bezoekers.

Van maandag 24 tot en met donderdag 27 juni zal hier dan ook de zwem4daagse worden georganiseerd. De formule van de 4daagse is simpel, iedere deelnemer zwemt dagelijks 200 of 400 meter. Na deze prestaties zullen er medailles worden uitgedeeld. Inschrijven is al mogelijk voor een bijdrage van 5 euro per persoon. Uiteraard zal het buitenbad ook open zijn voor recreatief gebruik. Daarnaast zal dit niet zomaar een zwem4daagse zijn, dit is de 50e keer dat de zwem4daagse wordt georganiseerd. Dit zal dan ook een speciale editie zijn, met alle voordelen van dien.

Dames zwemkleding in de zomer

Bij een mooie zomer en de opening van het buitenbad hoort natuurlijk de juiste zwemkleding. Of het nou een bikini of badpak is: de juiste maat, comfort en uitstraling zijn allemaal van belang bij het kopen van dames zwemkleding. Velen zijn nu al aan het oriënteren op het gebied van zwemkleding. Dit kan https://www.zwemkleding.nl bevestigen, een van de grootste zwemkleding websites van Nederland: ze zien een vervroegde stijging in het aantal bezoekers. Een aantal feitjes:

  • De populairste categorieën zijn bikini en badpakken
  • Vrouwen geven vier keer zoveel geld uit aan zwemkleding als mannen
  • Vrouwen doen er in verhouding zeven keer zo lang over om zwemkleding uit te kiezen in verhouding tot mannen!

Dames zwemkleding: bikini trends in 2019

Voor vrouwen blijft de bekendste zwemkleding toch wel de bikini.. Deze zijn er in vele vormen, soorten, maten en merken, dus de keuze wordt je niet gemakkelijk gemaakt. Gelukkig helpen wij jou hiermee! Na het weten van de trends kun je namelijk al direct beginnen met het shoppen voor een bikini. De lente is niet ver verwijderd, en ook de zomer laat zich niet lang meer wachten. De laatste dagen zien we al zeer mooi weer, zeker in verhouding met wat we in februari gewend zijn. Oftewel: het aftellen is begonnen! Wees anderen voor en lees je nu in over de dames bikini trends in 2019!

  • Dierenprint bikini
  • Bandeau bikini’s
  • De monokini

Dierenprint bikini

Niet alleen met bikini’s is de dierenprint een trend; ook kleding, tassen, schoenen en accessoires doen mee! Bekende soorten zijn de tijgerprint, zebra print en luipaardprint. De dierenprint bikini’s zijn vooral zo leuk omdat ze ons aan de natuur doen denken en de variatie tegenwoordig groot is. Daarnaast hebben dierenprints vaak een exotisch tintje, wat hedendaags ook populair is.

Bandeau bikini’s

Soms is minimalisme juist heel stijlvol, zo geldt ook voor de bandeau bikini. Niet alleen is deze bikini een mooie klassieker, het heeft ook nog een belangrijke voordeel: doordat het topje geen bandjes heeft, voorkom je streepjes bij het bruin worden. Optimaal dus! Wij verwachten dat je ook in 2019 goed zit met een bandeau bikini!

De monokini

Om de variatie erin te houden: de monokini! Misschien niet helemaal een bikini, maar ook niet echt een badpak: de monokini is net wat anders en daardoor uniek! Monokini’s zijn vaak uitgesneden aan de zijkant en bij de borsten, alhoewel er tegenwoordig veel varianten zijn. Vind je een bikini net te veel laten zien, maar heeft een badpak toch teveel textiel? Dan kan een monokini de perfecte oplossing zijn! Door de elegante en unieke look heeft de monokini zich ontwikkeld tot een ware trend.

Bikini’s in de zomer van 2019

We kunnen het natuurlijk niet met alle zekerheid zeggen, maar de verwachtingen zijn dat de zomer van 2019 de lijn doortrekt van vorige zomer: we mogen dus weer warme zomermaanden verwachten! Bikini’s zijn dan natuurlijk uitermate geschikt om zoveel mogelijk te genieten van de zon en een mooi tintje te krijgen. Met onze verwachtingen voor de trends van 2019 kun je alvast bekijken welke bikini het beste bij jou past!

Klik hier voor meer informatie over de de zwem4daagse.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.