Mooie Koningsdag na regenachtige start

27 april 2019
Mooie Koningsdag na regenachtige start

PAPENDRECHT - Koningsdag 2019 is zonder incidenten verlopen. De start was weliswaar erg nat en rustig, maar na 9.30 uur is het de rest van de dag vrijwel droog gebleven en stroomde het centrum als vanouds vol met publiek.

Het thema was dit jaar "in vuur en vlam". Tientallen voertuigen en demonstraties van brandweer en defensie, muziek op het Marktplein, bij Willaerts, de Muziektent en rondom De Meent, spectaculaire attracties, kleedjes, kramen en optredens op tal van plaatsen.

Vanavond wordt Koningsdag traditiegetrouw afgesloten met een vuurwerkshow op het drierivierenpunt om 22:30 uur.


Nog even een flinke bui tussendoor...


Rondom de muziektent was het plein weer gezellig ingericht. Op het Franse terras konden ouders, opa’s en oma’s genieten van optredens van de Smarties, het Ukulele Orchestra en de Amazing Stroopwafels. Lekker eten en drinken was er ook volop: Barista koffie, bier en fris, tompoucen, suikerspinnen, poffertjes, popcorn en ijs.


Een lange rij bij de bungeetrampolines


Veel belangstelling van de media bij het optreden van Quint Bot


Het Marktplein is omgetoverd tot een gezellig evenemententerrein

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.