Koude en natte Koningsdag toch succesvol

27 april 2016

PAPENDRECHT -  Voor Koningsdag op woensdag 27 april waren de weersvoorspellingen erg slecht. Veel regenbuien, wind en een temperatuur van slechts 9 graden. Voor het grootste deel kwamen deze ook uit. Gelukkig zat Papendrecht vrij goed, want het aantal buien viel plaatselijk nog mee. Speeltuin De Zonnebloem en De Wip-Wap waren dit jaar vanwege de weersvoorspellingen gesloten.

De activiteiten werden minder goed bezocht dan de afgelopen jaren, maar veel mensen waren juist blij dat men gewoon door kon lopen in plaats van langzaam voort te schuifelen in de drukte.

En gelukkig waren er nog heel wat verkopers die het weer trotseerden en met hun kraam of kleedje een plekje hadden gezocht. Over klandizie hadden ze dan ook niet te klagen. Vooral de overdekte kraampjes met warme lekkernijen en warme dranken vonden gretig aftrek.
Al met al mag het Oranjecomité terugkijken op een geslaagde dag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.