Personenauto rijdt talud af bij oprit A15 ter hoogte van Papendrecht

25 april 2019
Personenauto rijdt talud af bij oprit A15 ter hoogte van Papendrecht

PAPENDRECHT - Op donderdagochtend 25 april 2019, omstreeks 05:45 uur, kregen agenten aan het einde van hun nachtdienst, de melding om te gaan naar de oprit van de rijksweg A15 ter hoogte van Papendrecht.

De melding betrof dat de bestuurder van een personenauto de macht over het stuur was verloren toen hij de oprit van de A15 in de richting van Gorinchem opdraaide. Hij reed vervolgens het talud af en kwam tot stilstand tegen de vangrail van de rijksweg A15. De bestuurder, een 37-jarige man uit Dordrecht, was op eigen kracht zijn voertuig uitgekomen en het talud naar boven opgeklommen. De man bleek inmiddels een vriend te hebben gebeld en deze was ter plaatse toen de agenten aankwamen.

Zij zagen dat door de harde aanrijding beide airbags van het voertuig eruit waren geklapt. Door dit ongeval ontstond er een behoorlijke file op de rijksweg A15.

De ambulance kwam ter plaatse omdat de man klaagde over een pijnlijke rug en buik. Besloten werd om de man mee te nemen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

Het bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het voertuig te takelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.