Golden Army van de Willem weer door naar de finale

23 april 2019 door Hennie van der Zouw
Golden Army van de Willem weer door naar de finale

PAPENDRECHT - Wat in Dordrecht net niet lukte, is in Alphen aan den Rijn wel gelukt:  het halen van een de finaleplaats  in de scholenwedstrijd Olympic Moves. Woensdag 17 april ging een geselecteerd gezelschap van Golden Army van het Willem de Zwijger College naar de regiofinale streetdance om hopelijk door te gaan naar de finale.

In een ontzettend mooie sporthal, mét tribune en grote dansvloer, gaven de Golden Army-meiden een super goede show weg. Daarna was het wachten op de uitslag van de jury, hetgeen bloedstollend lang duurde, maar het wachten werd beloond: een finaleplek in Papendal op de grote finaledag op vrijdag 7 juni.

Daar gaan de meiden het opnemen tegen alle andere geselecteerde streetdancegroepen om zo een kans te maken op de beste streetdance dancecrew van Nederland. Papendrecht naar Papendal dat klinkt  veelbelovend…

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.