25e (Jubileum) Water Bewustwording Avond

23 april 2019 door Hennie van der Zouw
25e (Jubileum) Water Bewustwording Avond

PAPENDRECHT - Op maandag 29 april 2019 wordt in Papendrecht, inmiddels voor de 25e keer een Water Bewustwording Avond  gehouden. Initiatiefnemer/Zuiver Water-ambassadeur Karel Thieme vertelt waarom deze avonden worden gehouden.

“Ongelooflijk, Nooit geweten” en “Een eye-opener”, dat zijn de soort reacties van mensen die de afgelopen jaren hebben deelgenomen aan één van de Water Bewustwording Avonden.  Mensen zijn verrast verbaasd en geschokt, met name door de testen die zij op deze avonden zelf uitvoeren en door hetgeen ze zintuiglijk ervaren.

In de loop der jaren zijn de avonden steeds uitgebreider geworden. In waterrijk Nederland ervaren de meeste mensen  water als iets vanzelfsprekends, als iets heel gewoons.  Echter, water is een heel bijzonder element en van cruciaal belang, voor mens en dier, voor het milieu, voor al het leven op aarde.  De Griekse filosoof Thales van Milete zei, reeds voor het begin van onze  jaartelling: ‘Alles is water’.

Ook na dit jubileum verheug ik me er daarom op om, samen met circulair ondernemer Olivier Olmer en orthomoleculair geneeskundige Jack van Dijk, door te gaan met het organiseren van Water Bewustwording Avonden. Voor de entrée behoeft men het niet te laten, die is gratis.

Voor informatie/locatie/aanmelden zie: www.bewustdordrecht.nl/agenda op 29 april.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.