Afvalbrengstation vanaf donderdag 18 april weer geopend

13 april 2019
Afvalbrengstation vanaf donderdag 18 april weer geopend

PAPENDRECHT - Het afvalbrengstation aan de Willem Dreeslaan is vanaf donderdag 18 april weer geopend van 9:00 uur. Op woensdag 17 april is er een kijkdag voor geïnteresseerden tussen 13:00 en 16:00 uur.

Het nieuwe afvalbrengstation wordt geëxploiteerd door HVC. Omstreeks de zomer zal de aannemer van start gaan met de bouw van de naastgelegen gemeentewerf. De nieuwe werf moet uiterlijk het eerste kwartaal van 2020 gereed zijn.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.