Succesvol seizoen vv Flits

16 april 2019 door Hennie van der Zouw
Succesvol seizoen vv Flits

PAPENDRECHT - Volleybal vereniging Flits heeft het seizoen zeer geslaagd afgesloten. Heren 1 draaide een succesvol seizoen en miste op een haar na de promotiewedstrijden en maar liefst 6 teams werden kampioen.

Tot de kampioenen behoren Dames 2, CMV1, Meisjes C1 en C2, Meisjes B2 en Meisjes A1. A1 maakte er in de laatste wedstrijd een thriller van tegen directe concurrent Sliedrecht Sport. De wedstrijd werd gewonnen met 3-1 maar pas nadat de setstanden in het systeem verwerkt waren kon worden vastgesteld wie zich daadwerkelijk kampioen in de hoofdklasse mocht noemen.

De ontlading was groot toen bleek dat de meiden van vvFlits nipt het kampioenschap pakten. vvFlits is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Heb je interesse? Neem contact op via de site www.vvflits.nl .

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.