Vrolijke trommelworkshop bij ikc Beatrix tijdens Koningsspelen

15 april 2019 door Josette Huisman
Vrolijke trommelworkshop bij ikc Beatrix tijdens Koningsspelen

PAPENDRECHT - Afgelopen vrijdagmorgen vonden in Papendrecht bij meerdere basisscholen de Koningsspelen plaats. Zo ook bij IKC Beatrix, waar de dag begon met het Koningsdagontbijt, waarna er buiten op het veld van DES allerlei spelen werden gespeeld. Op het plein van Excelsior verzorgde Muziekschool Papendrecht een toffe trommel workshop op emmers. De emmers waren door de Vego in bijpassende Koningskleuren geleverd.

Er werd veel bewogen de hele ochtend. De Koningsspelen werden afsloten met "De Pasapas dans" op het schoolplein.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.