Autoliefhebber in hart en nieren: Stefan Boer!

15 april 2019
Autoliefhebber in hart en nieren: Stefan Boer!

Advertorial

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Papendrechter Stefan Boer is op 1 maart 2019 in dienst gekomen bij Auto Indumij Dordrecht.
Storemanager Remco van Haren van Auto Indumij Dordrecht is blij dat hij hem heeft mogen verwelkomen binnen het salesteam. Stefan is geen onbekende in de Renault wereld, hij is werkzaam geweest bij Auto van Wijngaarden in Papendrecht, waar hij overigens ook geboren en getogen is.

Auto van Wijngaarden
Stefan: “ik had het erg goed naar mijn zin bij Auto van Wijngaarden. Door gebrek aan opvolging hebben de eigenaren echter besloten het bedrijf niet voort te zetten. Contacten met Auto Indumij waren er al jaren, het was een logische stap om met Remco in gesprek te gaan”.

De “klik”
Remco: ”De klik is er altijd al geweest. Stefan heeft zijn plek in de showroom ingenomen en we merken dat de Papendrechtse klanten het erg fijn vinden om een bekend gezicht te zien. Weliswaar in een andere showroom, maar met de warmhartige benadering van Stefan die ze kennen.”

Divers aanbod
“Renault is een mooi merk met een enorme diversiteit aan modellen. Voor de liefhebbers van een compacte stadsauto is er de Twingo, de sportieve rijder komt aan zijn of haar trekken met de Clio en de zakelijke rijder kan terecht bij Mégane, Scenic, Talisman of Espace.
Ben je een meer outdoor type? Kijk dan eens naar een Renault Captur of Kadjar”.

Favoriete Renault
De favoriete Renault van Stefan? “Toch de Clio. Die combineert alles wat ik in een auto zoek: sportiviteit, comfort en een schitterend design!”

Wil je ook een goed en eerlijk advies? Kom dan gezellig een kopje koffie drinken op Mijlweg 65 in Dordrecht. Stefan zal je van harte welkom heten.

Voor meer informatie, zie www.renault-indumij.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.