De adoptie van het oorlogsmonument overgedragen aan de Prins Florisschool (Lindenzoom)

09 april 2018
De adoptie van het oorlogsmonument overgedragen aan de Prins Florisschool (Lindenzoom)

PAPENDRECHT - Donderdag 5 april vond de overdracht van de adoptie van het oorlogsmonument plaats. Leerlingen van groep 8 van basisschool De Knotwilg, locatie Leilinde droegen de adoptie over aan de leerlingen van groep 7 van de Prins Florisschool, locatie Lindenzoom.

De bijeenkomst vond als vanouds plaats in de aula van Uitvaartcentrum De Drechtstreek & Timmers. Na de toespraak van burgemeester Moerkerke werd het oorlogsmonument verplaatst en volgden voordrachten bij het monument door de leerlingen van basisschool De Knotwilg. Daarna mochten leerlingen van beiden scholen kransen en bloemen leggen, waarna er 2 minuten stilte werden gehouden.

Foto: Richard van Hoek

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.