Heren midweeks DES ‘72 kampioen

15 april 2019 door Hennie van der Zouw
Heren midweeks DES ‘72 kampioen

PAPENDRECHT - In navolging van de F-jeugd, heren junioren A en heren 1 mag heren midweeks van DES ‘72 zich ook kampioen noemen. Door winst in de uitwedstrijd op de directe concurrent Quintus uit Kwintsheul werd het kampioenschap meegenomen naar Papendrecht. De winst werd in de tweede helft veilig gesteld, doordat er compacter werd verdedigd. Uiteindelijk stond er een stand van 19-14 in het voordeel van DES ‘72 op het  scorebord.

Ook de dames C-jeugd weet weer wat winnen is. Zij versloeg in een goed gespeelde wedstrijd de Treffers met 15-7.

Voor heren 1 en de heren junioren  verliep dit weekeinde wat minder goed. Heren 1 verloor zijn wedstrijd tegen HVOS uit Spijkenisse met het minst mogelijk verschil. Heren 1 had maar 1 wissel, waardoor zij het tempo niet kond bijhouden en uiteindelijk het hoofd moest buigen. Zij verloor met 26-25.

De heren junioren kopieerde de wedstrijd van het Nederlands team, dat afgelopen donderdag in de laatste minuut van Slovenië verloor.

De gehele wedstrijd verliep naar wens, maar in de laatste minuut pakte Ventura/Twist de winst en won met 22-21.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.