Kids & Cars laat weer een grote glimlach verschijnen

15 april 2019 door Hennie van der Zouw
Kids & Cars laat weer een grote glimlach verschijnen

PAPENDRECHT / ALBLASSERWAARD - Ook in 2019 organiseerde Tafelronde 140 Alblasserwaard het Kids and Cars evenement en wel, afgelopen zaterdag 13 april.

De Organisatie: "Wij organiseren dit evenement sinds 2013 met als doel kinderen die ziek zijn of het op een andere manier moeilijk hebben, een onbezorgde rit te geven in een echte sportwagen. Ieder jaar wordt het evenement populairder onder deelnemers, publiek en sponsoren. Uiteraard zetten wij dit voort! Dit jaar zullen er opnieuw 60 sport/supercars meedoen met de rit en kunnen we dus net zoveel kids blij maken".

Tafelronde 140: 'Eindelijk eens een glimlach op hun gezicht, dat is waar we het voor doen.'

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.