Rob Favier - Presentatieconcert nieuwe CD

14 april 2019 door Hennie van der Zouw
Rob Favier - Presentatieconcert nieuwe CD

PAPENDRECHT - 'Zingende theoloog’ en entertainer Rob Favier presenteert zijn geheel nieuw album ‘Niet Vanzelfsprekend met een speciaal optreden op 15 juni in Papendrecht. Uit de titel blijkt al dat hij dat niet vanzelfsprekend vindt. Eigenlijk is er niets vanzelfsprekend in het leven. Dat ontdekken we vaak pas als het opeens anders loopt dan je zou willen. En na vijf oudejaarsconferences en vele optredens is een nieuwe cd nog steeds niet een automatisch gegeven voor Rob Favier.

Het album ‘Niet Vanzelfsprekend’ is een grote productie waaraan maar liefst achttien muzikanten hebben meegewerkt. De arrangementen en de productie waren in handen van Jan Willem van Delft en Peter Favier. Het is een mix van stijlen geworden zoals we van Rob zijn gewend: van ballad tot cabaret en pop. Ook zijn er dit keer wat jazzy invloeden te bespeuren. Er staan twaalf songs op, zoals het inmiddels al meegezongen “Blijf bij mij”, “Kapelletje” waarin Rob op zijn manier advies geeft aan workaholics, “Ons vingertje” waarin ons snelle oordelen op de hak wordt genomen en ook het lied “God kan ik U even spreken” over de actuele situatie in Nederland waar nog maar een minderheid zegt te geloven. Al met al een klein uur luistergenot.

Met deze productie onderstreept Rob weer eens dat hij een geheel eigen plaats inneemt binnen de christelijke muziek- en theaterwereld.

Rob Favier is theoloog, entertainer, zanger en liedjesschrijver. Hij heeft door de jaren heen al talloze optredens en diensten verzorgd. Men noemt zijn – uitsluitend Nederlandse - teksten "zeer sterk". Hij laat zich diep in zijn hart kijken. Warmte, humor en vooral kwetsbaarheid zijn de woorden waarin de teksten zich laten vangen.

Het is inmiddels Robs zevende studioalbum. Ook heeft hij drie boeken en een aantal DVD’s op zijn naam staan.

Om dit feit te vieren, wordt de CD gepresenteerd tijdens een releaseconcert dat Rob met voltallige band zal geven op d.v. 15 juni a.s.

Locatie is de aula van CSG De Lage Waard, Vijzelllaan 4 te Papendrecht. Het concert begint om 20.00 uur

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.