PKC verliest zaalkorfbalfinale van Fortuna

13 april 2019
PKC verliest zaalkorfbalfinale van Fortuna

PAPENDRECHT - Op zaterdag 13 april speelde PKC de finale om het landskampioenschap in de zaal in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tegenstander was Fortuna, dat in de kruisfinale verrassend had gewonnen van landskampioen TOP.

Maar toch was PKC de favoriet om sinds 2015 weer eens landskampioen te worden.

In een spannende finale bleven de teams qua score bij elkaar in de buurt. PKC stond in de rust voor met 10-11, maar in de tweede helft wist het nog maar 8 keer te scoren. Uiteindelijk zegevierde Fortuna terecht met 21-19.De finale werd dit jaar ook live uitgezonden door Studio Sport op NPO1.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.