PKC plaatst zich voor de Korfbal Leaguefinale na winst op LDODK

08 april 2019

PAPENDRECHT - De finalisten zijn bekend! Fortuna/Delta Logistiek en PKC/SWKGroep plaatsten zich zaterdagavond voor de Cashback World Korfbal Leaguefinale op 13 april aanstaande in de Ziggo Dome, Amsterdam.

In een spannend duel in Gorredijk versloeg PKC ook in de return LDODK/Rinsma Modeplein. De Friezen speelden een veel betere wedstrijd dan een week eerder, maar het was uiteindelijk niet genoeg om er een derde wedstrijd uit te slepen.

Fortuna stuntte door ook in het tweede play-offduel te winnen van TOP/SolarCompleet. De Delftenaren speelden wederom een sterke wedstrijd en kwamen alleen in de beginfase even op achterstand. De nederlaag van TOP betekent dat de regerend landskampioen haar titel niet zal verdedigen.

De uitslagen van de tweede play-offs in de Cashback World Korfbal League:

Fortuna/Delta Logistiek - TOP/SolarCompleet: 22-17
LDODK/Rinsma Modeplein - PKC/SWKGroep: 23-25

Bron foto: KNKV (Korfbalfoto.nl)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.