PKC lijkt af te stevenen op een finaleplaats in de Ziggo Dome

02 april 2019

PAPENDRECHT - In tegenstelling tot voorgaande jaren lijkt PKC af te stevenen op een finaleplaats in de Ziggo Dome. Het eerste duel in de play-offs werd overtuigend gewonnen van LDODK en de Papendrechters lieten - niet voor de eerste keer dit seizoen - zien dat men over alle schijven kan scoren. Toch kunnen we LDODK nog niet geheel afschrijven voor de #korfbalfinale; de ploeg heeft dit weekend het voordeel van de thuishal en zal vastbesloten zijn er een derde wedstrijd uit te slepen.

In het andere duel van zaterdagavond zal TOP hard aan de bak moeten, wil het voor de zesde keer op rij de Ziggo Dome halen. Fortuna voerde afgelopen weekend het tactische plan voortreffelijk uit en versloeg de Sassemers voor de tweede keer dit seizoen in sporthal De Korf. Kunnen de Delftenaren dit weekend stunten en hun finaleplaats veiligstellen?

Het programma van de tweede ronde van de play-offs:

Za. 6 april, 20.00 uur: LDODK/Rinsma Modeplein - PKC/SWKGroep
Za. 6 april, 20.00 uur: Fortuna/Delta Logistiek - TOP/SolarCompleet

Bron foto: KNKV (Korfbalfoto.nl)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.