Wat gebeurt er in de openbare ruimte van Papendrecht?

11 april 2019 door Hennie van der Zouw
Wat gebeurt er in de openbare ruimte van Papendrecht?

PAPENDRECHT - Sinds maandag 1 april staat op de gemeentelijke website de zogenoemde Projectenkaart. Dit is een interactieve plattegrond met daarop alle projecten, bouwprojecten en grootschalige werkzaamheden die in de openbare ruimte van Papendrecht worden uitgevoerd of gepland zijn.

Door in te zoomen op de kaart of te klikken op een project in de lijst kunt u nu in één oogopslag zien wat er bijvoorbeeld in uw eigen woonomgeving gebeurt. Er verschijnt ook informatie over de aard van de werkzaamheden, de planning en de contactpersoon.

De kaart is te vinden op de website onder werkzaamheden en werkt uiteraard ook op mobiele apparaten. De informatie op de kaart is voortdurend in ontwikkeling. Heeft u opmerkingen over de kaart, dan horen wij dat graag van u. U kunt uw eventuele opmerkingen en wensen kwijt via  mailadres: geo-informatie@papendrecht.nl. Bekijk hieronder het filmpje over de projectenkaart.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.