Scouting van Brederode viert Sint Joris

08 april 2019 door Hennie van der Zouw
Scouting van Brederode viert Sint Joris

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdagavond 6 april heeft Scouting van Brederode uit Papendrecht Sint Joris gevierd. Hierbij waren alle leden (vanaf 6 jaar oud) en hun familie uitgenodigd. De avond werd geopend met een toneelstuk over de dappere Joris, die op verzoek van de koning de prinses redde van een vreselijke draak die ieder jaar een meisje opat. Als beloning mocht Joris met de prinses trouwen.

Daarna hebben alle jeugdleden zelfbedachte acts opgevoerd, variërend van moppen tappen tot toneelstukjes, dansjes en playbackshows. De avond is afgesloten met een dankwoord van de voorzitter, het ontsteken van het vuur en het met alle leden tegelijkertijd hernieuwen van de Scoutingbelofte. Het was een feestelijke avond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.