Burgemeester en wethouders klussen bij Scouting Brederode

16 maart 2019
Burgemeester en wethouders klussen bij Scouting Brederode

PAPENDRECHT - Op zaterdag 16 maart is het de landelijke NL Doet dag, de jaarlijkse vrijwilligersdag, die ook in Papendrecht werd gehouden.

Zoals elk jaar steekt het College van B&W ook een handje uit de mouwen. Vandaag waren ze te gast bij Scouting De Brederode. Op de foto's is te zien dat ze een werkpak krijgen aangereikt, want er worden vandaag vuile handen gemaakt. Zij trotseerden het slechte weer en klusten actief mee.

Op de onderstaande foto is te zien hoe wethouder Kees de Ruijter (zie op foto rechts) helpt bij de bouw van een houthok.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.