Scouting van Brederode 15de bij wereldreis voor Scoutinggroepen

05 maart 2018
Scouting van Brederode 15de bij wereldreis voor Scoutinggroepen

PAPENDRECHT - Op 3 maart deed Scouting van Brederode met alle leden van 15 jaar en ouder mee aan iScout, een online en offline wereldreis met duizenden andere scouts van over de hele wereld. Een bijzondere wereldreis met als ingrediënten internet, samenwerken en uitdagingen.

iScout
iScout is een tweedelig spel voor Scoutinggroepen wereldwijd, waar deelnemers al hun creativiteit in kwijt kunnen. Door het doen van creatieve opdrachten worden punten verdiend. Zo moesten er dit jaar onder andere een levend schaakspel, een fiets-pitstop en een achtbaan gemaakt worden. De punten die met deze opdrachten gehaald konden worden, werden gebruikt voor het maken van een digitale wereldreis. Via zogenoemde reisvragen moesten locaties gegoogeld worden, die zo precies mogelijk op de digitale wereldkaart gemarkeerd moesten worden. Het team met de meeste reispunten wint het spel.

15de plaats
Voor het derde jaar op rij deed de Scoutingroep mee met dit evenement. Voorgaande jaren vertrokken alle vrijwilligers hiervoor naar Scouting Heesch om daar samen met hen aan deze wedstrijd deel te nemen. Dit jaar werden de leden van Scouting Heesch uitgenodigd in Papendrecht. En niet zonder resultaat, want van Brederode werd 15de van de 424 deelnemende groepen. Een super resultaat waar ze dan ook terecht trots op zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.