Open dag ambulancedienst op 20 april

06 april 2019 door Hennie van der Zouw
Open dag ambulancedienst op 20 april

PAPENDRECHT - Iedereen die kennis wil maken met het werk van de Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid en met de nieuwste ambulance-uitrukpost in de regio (tevens het nieuwe hoofdkantoor van de dienst), is op zaterdag 20 april welkom tijdens een gezellige en leerzame open dag in Papendrecht.

Het publiek kan dan diverse ambulancevoertuigen en -materialen bekijken en demonstraties bijwonen.

Niet alleen van de ambulancehulpverleners, want ook de politie, brandweer, het Erasmus MC, het Albert Schweitzer ziekenhuis en de 112-meldkamer zijn van de partij. Het programma is doorlopend van 10.00 tot 16.00 uur. De activiteiten zijn geschikt en boeiend voor alle leeftijden. De ambulancepost bevindt zich aan de Vliedberg 2 in Papendrecht (tegen Sliedrecht aan, langs de A15).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.