Rook brand bij Peute Dordrecht was in wijde omgeving te zien

02 april 2019 door Hennie van der Zouw
Rook brand bij Peute Dordrecht was in wijde omgeving te zien

PAPENDRECHT - Maandagavond 1 april, even voor 20.00 uur, was er brand uitgebroken bij een papierrecyclingsbedrijf aan de Veerplaat in Dordrecht. De brandweer was met veel materieel ter plaatse en onderweg. De rook trok richting de N3.

Tot ver in de omgeving was de rook van de brand te zien.

Foto hierboven van de rook, gemaakt vanaf de Burgemeester Keijzerweg door Ad van Herk.

Klik hier voor onze berichtgeving over de brand in Dordrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.