De politie Papendrecht gaat geen DNA afnemen uit hondenpoep

27 maart 2014
De politie Papendrecht gaat geen DNA afnemen uit hondenpoep

PAPENDRECHT - Zoals sommigen al vermoedden heeft de Politie het hondenpoep verhaal als een vroege 1 april grap bedacht om op ludieke
wijze de aandacht te vestigen op de overlast die hondenpoep veroorzaakt in Papendrecht en omliggende plaatsen.

Het verhaal maakte gisteren en vandaag echter zeer veel los. De afdeling communicatie werd overspoeld met tientallen telefoontjes, waaronder de landelijke media. Het kreeg in korte tijd zo'n grote omvang, dat de Politie heeft besloten om voortijdig bekend te maken dat het hier om een 1 April grap gaat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.