Toneelclub CSG De Lage Waard speelt: ‘Er was eens’

01 april 2019 door Hennie van der Zouw
Toneelclub CSG De Lage Waard speelt: ‘Er was eens’

PAPENDRECHT - Op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 april speelt de toneelclub van CSG De Lage Waard het toneelstuk 'Er was eens'.

Leerlingen en docenten zijn al maanden aan het oefenen. Op dit moment wordt er ook hard gewerkt aan het decor. In het toneelstuk worden verschillende sprookjes door elkaar gespeeld. Er wordt ook gedanst en veel gezongen. We zien de prinses en de kikker, het lelijke eendje, de wolf en de zeven geitjes samen met andere sprookjesfiguren een betoverend verhaal beleven. De voorstelling is leuk voor jong en oud.

Het toneelstuk wordt gespeeld in de aula van de locatie havo/vwo aan de Vijzellaan (4). De entree is is EUR 2,- . Kaarten kunnen op de avond zelf of vooraf worden gekocht. Kaartverkoop gasten: ma t/m vrij tussen 9.00 - 15.00 uur bij de administratie (Vijzellaan)

Zaal open: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur

Van harte welkom.

Foto: Leerlingen toneelclub CSG De Lage Waard oefenen voor het toneelstuk ‘Er was eens’


Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.